SUITE

Suita familjare eshte e arreduar dhe dizenjuar me nje stil comfort per t’ju dhuruar pushime fantastike.Dhomat permbajne: tapet, ajer te kondicionuar dhe ngrohes,Tv satelitor, mini bar, telefon, internet WiFi. Kjo Suite eshte e pershtatshme per nje familje ose nje grup miqsh.

AMENITIES

Eja, Qendro & Shijo Pushimet