Restorant Senator

Ky restorant ka një kapacitet prej 100 persona dhe nje pamje te mrekullueshme nga deti. Cilësia dhe shumëllojshmëria e ushqimit, shërbimi profesional dhe organizimi i detajuar s’lënë asgjë për të dëshiruar. Ne shërbejmë kuzhinë tradiconale e tipike shqiptare si dhe atë europiane.

TE GATUARA ME KUJDES

Ju ofrojme vetem ushqimet me te fresketa te detit ne restorantin New Heaven. Ejani dhe shijoni nje dreke apo darke me familjen apo shoqerine tuaj. Ne ju premtojme ushqime me shije unike te gatuara me dashuri nga shefi yne.