Dhome Dopio / Dyshe me Ballkon

Dhoma Dopio eshte e arreduar dhe dizenjuar me nje stil comfort per t’ju dhuruar pushime fantastike.Dhomat permbajne: tapet, ajer te kondicionuar dhe ngrohes,TV, mini bar, telefon, internet WiFi.

Dhome Dopio / Dyshe me Ballkon

Dhoma Dopio eshte e arreduar dhe dizenjuar me nje stil comfort per t’ju dhuruar pushime fantastike.Dhomat permbajne: tapet, ajer te kondicionuar dhe ngrohes,TV, mini bar, telefon, internet WiFi.

Dhome Dopio me Ballkon & Pamje nga Deti

Dhoma Dopio eshte e arreduar dhe dizenjuar me nje stil comfort per t’ju dhuruar pushime fantastike.Dhomat permbajne: tapet, ajer te kondicionuar dhe ngrohes,TV, mini bar, telefon, internet WiFi.

Dhome Dopio me Ballkon & Pamje nga Deti

Dhoma Dopio eshte e arreduar dhe dizenjuar me nje stil comfort per t’ju dhuruar pushime fantastike.Dhomat permbajne: tapet, ajer te kondicionuar dhe ngrohes,TV, mini bar, telefon, internet WiFi.

Dhome Dyshe me Pamje nga Deti

Dhoma Dyshe eshte e arreduar dhe dizenjuar me nje stil comfort per t’ju dhuruar pushime fantastike. Dhomat permbajne: tapet, ajer te kondicionuar dhe ngrohes,TV, mini bar, telefon, internet WiFi.

Dhome Dyshe me Pamje nga Deti

Dhoma Dyshe eshte e arreduar dhe dizenjuar me nje stil comfort per t’ju dhuruar pushime fantastike.Dhomat permbajne: tapet, ajer te kondicionuar dhe ngrohes,TV, mini bar, telefon, internet WiFi.

Dhome Treshe me Pamje nga Deti

Dhoma Treshe eshte e arreduar dhe dizenjuar me nje stil comfort per t’ju dhuruar pushime fantastike. Dhomat permbajne: tapet, ajer te kondicionuar dhe ngrohes,TV, mini bar, telefon, internet WiFi.

Dhome Treshe me Pamje nga Deti

Dhoma Treshe eshte e arreduar dhe dizenjuar me nje stil comfort per t’ju dhuruar pushime fantastike. Dhomat permbajne: tapet, ajer te kondicionuar dhe ngrohes,TV, mini bar, telefon, internet WiFi.

Dhome Katershe me Pamje nga Deti

Dhoma Katershe eshte e arreduar dhe dizenjuar me nje stil comfort per t’ju dhuruar pushime fantastike. Dhomat permbajne: tapet, ajer te kondicionuar dhe ngrohes,TV, mini bar, telefon, internet WiFi.

Dhome Katershe me Pamje nga Deti

Dhoma Katershe eshte e arreduar dhe dizenjuar me nje stil comfort per t’ju dhuruar pushime fantastike.Dhomat permbajne: tapet, ajer te kondicionuar dhe ngrohes,TV, mini bar, telefon, internet WiFi.

Dhome Dopio Standarte

Dhoma Dopio eshte e arreduar dhe dizenjuar me nje stil comfort per t’ju dhuruar pushime fantastike. Dhomat permbajne: tapet, ajer te kondicionuar dhe ngrohes,TV, mini bar, telefon, internet WiFi.

Dhome Dopio Standarte

Dhoma Dopio eshte e arreduar dhe dizenjuar me nje stil comfort per t’ju dhuruar pushime fantastike.Dhomat permbajne: tapet, ajer te kondicionuar dhe ngrohes,TV, mini bar, telefon, internet WiFi.

Dhome Katershe me Ballkon

Dhoma Katershe eshte e arreduar dhe dizenjuar me nje stil comfort per t’ju dhuruar pushime fantastike. Dhomat permbajne: tapet, ajer te kondicionuar dhe ngrohes,TV, mini bar, telefon, internet WiFi.

Dhome Katershe me Ballkon

Dhoma Katershe eshte e arreduar dhe dizenjuar me nje stil comfort per t’ju dhuruar pushime fantastike. Dhomat permbajne: tapet, ajer te kondicionuar dhe ngrohes,TV, mini bar, telefon, internet WiFi.

Dhome Treshe

Dhoma Treshe eshte e arreduar dhe dizenjuar me nje stil comfort per t’ju dhuruar pushime fantastike. Dhomat permbajne: tapet, ajer te kondicionuar dhe ngrohes,TV, mini bar, telefon, internet WiFi.

Dhome Treshe

Dhoma Treshe eshte e arreduar dhe dizenjuar me nje stil comfort per t’ju dhuruar pushime fantastike. Dhomat permbajne: tapet, ajer te kondicionuar dhe ngrohes,TV, mini bar, telefon, internet WiFi.

Suite me Pamje nga Deti

Suita eshte e arreduar dhe dizenjuar me nje stil comfort per t’ju dhuruar pushime fantastike. Dhomat permbajne: tapet, ajer te kondicionuar dhe ngrohes,TV, mini bar, telefon, internet WiFi.

Suite me Pamje nga Deti

Suita eshte e arreduar dhe dizenjuar me nje stil comfort per t’ju dhuruar pushime fantastike. Dhomat permbajne: tapet, ajer te kondicionuar dhe ngrohes,TV, mini bar, telefon, internet WiFi.